Academie voor Landschapsfotografie

wij helpen mensen landschaps- en stadsfoto's te maken waar ze trots op zijn

Maak keer op keer adembenemende foto's door gebruik te maken van het 4 Stappenplan.

Klik op de video en bekijk het gratis webinar!

Uniek in Nederland!

De Academie voor Landschapsfotografie is begin 2022 van start gegaan als jong en enthousiast bedrijf. Ik ben Michel Voogd, de oprichter, en ik ben een landschaps- en stadsfotograaf en fototrainer. Ik heb gemerkt dat er best wel veel mensen zijn die interesse hebben in landschaps- en stadsfotografie, maar het maar niet lukt om thuis te komen met die foto's waar ze altijd al van gedroomd hebben. En wat er dan precies niet lukt kan heel divers zijn. En dat klopt ook, want als je een landschapsfoto van je dromen wilt maken, dan is dat geen kwestie van een ding goed doen, maar er zullen een serie van stapjes goed moeten worden uitgevoerd. En precies daarmee wil ik mensen graag helpen zoals je in het mission statement hierboven kunt lezen: "wij helpen mensen landschaps- en stadsfoto's te maken waar ze trots op zijn." Heel veel fotoplezier!

Welkom bij de Academie voor Landschapsfotografie

Jouw stappenplan naar mooie landschaps- en stadsfoto's

STAP 1

CUSTOM JAVASCRIPT / HTMLLike en volg ons op

FACEBOOK

STAP 2

Download het gratis

E-BOOK

STAP 3


Bekijk de

ONLINE CURSUSSEN

Academie voor Landschapsfotografie

Dit zeggen studenten over de online cursussen

Rob Pols

Nu ben ik al bijna twintig jaar hobbymatig aan het fotograferen en ik kan best een heel aardig plaatje schieten als bijna geheel autodidact, maar deze lessenserie is echt een eye-opener voor mij om nóg betere foto's te maken. Michel legt het duidelijk en rustig uit, zonder dat het ergens langdradig wordt. Hij laat met zijn uiterst fraaie foto's precies zien wat hij bedoelt. Treffender kan het bijna niet zijn.
Michel leert je met deze lessenserie veel bewuster fotograferen. Hij geeft goede tips en spreekt vanuit zijn persoonlijke ervaringen.
De lessenserie is geschikt voor iedereen die meer uit zijn of haar fotowerk wil halen. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Dirk Kaagman

Ik ben ontzettend blij dat ik je cursus heb mogen volgen. Het bewerken in Lightroom heeft absoluut bijgedragen , dat de foto er zo uitziet. Heb nog niet alle video's gezien in de cursus, maar wat heb ik er veel aan gehad. Heb bij mijn werkgever een paar foto's opgestuurd ter beoordeling. Ze wilde graag de muur opvrolijken. Weet niet of ik er uitgekozen word, maar best spannend. Nu de foto's beter beter worden, is het fotograferen al leuker. Ik heb de smaak helemaal te pakken

Wouter Huizer

Ik heb de cursus 'Compositie geheimen' gedaan en daar ben ik erg enthousiast over. Michel weet als geen ander op een rustige, duidelijke en gestructureerde manier uit te leggen waar je nou op kunt letten bij het maken van een winnende foto. Ondanks dat ik zelf al best wel wat weet over fotografie heeft hij me toch veel kunnen leren. En belangrijker nog: hij doet het op zo'n manier dat je het ook makkelijk kunt onthouden.
Dat is de kracht van deze cursus: op je eigen tempo kun je door de lessen heen, er is veel herhaling en daardoor blijft het ook echt hangen.
Of je nu een hobby-, beginnend of al wat gevorderde fotograaf bent: als je de lessen uit deze cursus toepast worden je foto's vele malen beter en mooier. Een echte aanrader dus!

Academie voor Landschapsfotografie

michelvoogd.com | Copyright ©2022 | Alle Rechten Voorbehouden

   

   

Powered By ClickFunnels.com